PAPARAZZI RESTAURANT OG PIZZARIA

Recentreview


4 stjerner ud af 98 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Paparazzi Restaurant og Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 feb 2023 at 20:44 Super det reddede vores fredag aften lun og lækker sprødt salat så det bar plusser hele vejen vi ses
1 feb 2023 at 16:31 Super godt som altid den var lun og lækker masser af dejlig fyld på og salaten var lækker og sprød så alt i alt super vi ses
25 nov 2022 at 17:58 Mangler et sted hvor man kan bestille dyppelse.( Salatmayo) Restauranten kan åbenbart ikke se kommentarer. (Ifølge chaufføren stod der ikke noget.)
19 okt 2022 at 20:28 Altid super hurtig levering! Maden er god men der bliver ikke altid læst i kommentarne når man f.eks. ønsker en pizza uden løg eller andet.
31 aug 2022 at 20:35 Jamen det reddede dagen orkede ikke lave mad så det var bare at få bestilt så fredag aften reddet pizzaen var lige tilpas sprød lun og lige til at spise, salaten var ligeledes lækker og spændende så i alt i alt super
22 jul 2022 at 23:04 Der blev ikke læst i kommentaren om ønsker/ikke ønsker. Kødet var som en sej gummisål. Leveringen var ringe - holdt i starten af vejen ud for nr 4 og ringer, kan ikke finde nr xx Prøvede ikke engang at kører ned af vejen.
18 jul 2022 at 20:02 Pomfritter kolde og slatne, pizza halvkold, øv øv
16 jul 2022 at 21:01 Levering blev først sat til 40 min. Derefter besked om maden kom om 60 min. Leveringen kom efter 2 timer og maden var helt kold. På ingen måde tilfreds desværre.
10 jul 2022 at 21:54 Fin pizz Nice levering
10 jul 2022 at 19:14 Burger og salat pizza var god, men kødet på roma pizza smagte dårligt. Men værst var det, at maden var kold da den nåede frem.
4 jul 2022 at 6:20 Ubeskriveligt ringe burger der smagte surt på den dåelige måde , og samtidig med "våde" pommes frites , og manglende bæger med bearnaisse sovs
18 jun 2022 at 22:28 Hej Just (Not) Eat, Det var godt nok en oplevelse af de dårlige. Har skrevet til jer.